dimecres, 16 de juliol del 2008

JOAN BOADA: CONSELLER D'AMBIENT

Joan Boada: Conseller d'Ambient

Carles Llorens i Ruiz

Normalment els srs. i sres. de CiU no es caracteritzen per la seva gràcia i "salero". És el que te ser de dretes. I no em refereixo al fet de tenir poca gràcia, ja que en Montilla seria ultradretà. Sino al fet d'intentar-ho sense aconseguir-ho. Oriol Pujol i Artur Más en són un bon exemple.


Però avui, una diputada d'UDC, la Sra. Elena Ribera i Garijo, m'ha fet riure. Fins i tot en Montilla li ha fet gràcia.


Referint-se a les encertades, segons el meu parer, declaracions del Sr. Boada, número dos d'Interior, fetes com a President d'ICV Girona, la Sra. Ribera hipotéticament ha situat en Joan com a futur Conseller de Medi Ambient comentant que més que dedicar-se al Medi Ambient faria "ambient", en relació al "conflicte" diplomàtic amb la Italia de Berlusconi, després de la queixa del cónsul d'aquest país a Barcelona. És a dir, que s'hauria de crear una nova conselleria: Conselleria d'Ambient.


Més gràcia m'ha fet aquesta diputada quan s'ha declarat "debota de la Verge del Carme", acollint-se davant el naufragi de Catalunya capitanejada per el "tripartit". La crosta democristiana no la perd, malgrat l'acudit.


Notícia relacionada: www.elmundo.es/elmundo/2005/11/15/espana/1132066141.html