dimarts, 29 de juliol del 2008

DEIXAR DE REBRE PUBLICITAT DE MOVISTAR


Fart de rebre missatges de l'Espacio Movistar, de trucades oferint ofertes d'ADSL o de yavois....????

Aquí t'expliquem com donar-te de baixa d'aquesta molesta publicitat....!!!!!!!

Amb tota la cara del món, MOVISTAR t'envia una carta que has de reenviar per a que no utilitzin les teves dades per a rebre publicitat, quan el més "legal" seria el fet de reenviar la carta per a rebre-la. Però ells saben que el grau de resposta seria mínim.

Total, que no només fan trampes per aconseguir un permís d'enviament indiscriminat de publicitat, a més, per donar-se de baixa de la utilització comercial de les teves dades et posen 50mil problemes.


Primer, a la pàgina web de MOVISTAR, http://www.movistar.es/ , situen l'accès a l'enllaç per a donar-te de baixa ben amagat. Es troba en el centre del marge inferior. Aquí us adjunto l'enllaç: https://www.protecciondatos.movistar.es/ejdo_servletUsuario


Us demanarán Usuari i Contrasenya, i, si no en teniu, necessitareu els cinc últims digits de la targeta SIM per a activar-ho. Com que segurament no tingueu a mà aquesta targeta, si feu una trucada al *#102# (MOVISTAR) us enviaran un missatge amb l'Usuari i Contrasenya.


Un cop ho tingueu, ho informeu en l'enllaç que adjuntem i accedireu a la pantalla per a donar-vos de baixa.

Sel.leccionant l'opció de modificar que es troba en el marge inferior dret, haureu de canviar l'estat de les diferents opcions de publicitat i guardar-ho. Un cop guardat ja podeu sortir.

Un altre opció es fer-ho per telèfon al 4407 (gratuït), però sempre et surt una simpàtica operadora que et diu: "en este momento este servicio no está disponible...". I quan ho aconseguiu, no us podeu donar de baixa de tot alhora, sino de cada tipus de publicitat per trucada...